rädd

Längesen jag skrev nu, har hänt mycket. Saker jag inte orkar skriva om. Jag känner mig rädd. Rädd för allting just nu, kan inte släppa den oron jag känner i hela kroppen. Känns som att nånting kommer att hända. Men jag vet inte vad.

Kommentarer
Postat av: V

Hej! Tack så mycket :)

Nae, nyckeln är ju att få ut mer än man får in och om du räknar med att du förbränner 1440 kcal om dagen på att bara sitta på rumpan och inte göra någonting.. Så kan du faktiskt äta ganska mycket utan att du lägger på dig. Men om du äter mer än 1440/ dag utan att röra på dig så går du TEORETISKT upp i vikt.



Tänk: ett kilo fett = 7000 kalorier. Så om du äter 1000 kcal mindre än du "ska" i en vecka ska du teoretiskt sett gå ner ett kilo Fett. Svälter du dig själv/ äter väldigt dåligt tar kroppen ifrån musklerna när den går in i svältläge och omvandlar dem till fett. Och du har säker hört de att muskler väger mer än fett... Så då går du ner i vikt men i muskler (som istället blir till fett).



Lycka till! Motionera (pw typ) 3-5 ggr i veckan så går du ner vill jag lova. Tränar du hårdare går du upp i vikt med muskler men får en tajtare och finare kropp! Så titta inte för mycket på siffrorna! Puss

2011-11-20 @ 17:51:30
URL: http://vwillmakeit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0